Obsesia mea, atunci când scriu un roman, este să-i ofer cititorului aşa de mult suspans şi mister, încât să-i vină foarte greu să mai lase cartea din mână!


De fapt, asta caută şi cei mai mulţi cititori, nu-i aşa? Oamenii adoră să fie purtaţi pe valurile întrebărilor şi al enigmelor. Oamenii vor să se aventureze într-un necunoscut virtual. Suspansul este chemarea aceea aşa de ademenitoare, iar misterul te încarcă de uimire şi revelaţii magnifice.


Desigur, acord o mare importantă şi detaliilor care dau farmec poveştii. De ce să nu se oprească cititorul mai mult asupra unor pasaje?


O poveste pasionantă şi scrisă curgător. Ce poate fi mai frumos? În momentele lor liniştite, cititorii pot descoperi între paginile unei cărţi o lume fascinantă, o lume a suspansului, a misterului, a aventurii. Şi, dacă cititorii sunt fascinaţi de lumea descoperită într-un roman, dorinţa de a oferi cadou acel roman şi altora este foarte mare!


Când ţi-a plăcut o carte, parcă te arde dorinţa de a o oferi şi altora să o citească, pentru a fi fermecaţi şi ei la fel ca tine!


Eu cred că acesta este cadoul care produce cele mai mari emoţii pozitive. O carte inseamnă un cadou care oferă bucurii neaşteptate şi profunde!


Claudiu Neacşu

 

Obsesia de a şoca Click Aici!!!