Am depus o muncă titanică pentru a crea o poveste şocantă. Recunosc, sunt condus de mania de a şoca cititorii. Eu nu mă mulţumesc doar să-i impresionez pe cititori, vreau pur şi simplu să-i las cu gura căscată, vreau să-i năucesc!


Când am început să lucrez la romanul “Atingerea”, structura poveştii era mai simplă decât e acum. Apoi m-am gândit: “Nu, e prea simplu totul. Trebuie să mai adaug ceva! Trebuie să pun în poveste ceva care să-i electrizeze pe oameni, ceva care să-i facă să holbeze ochii pe măsură ce vor da paginile!”


După ce am descoperit elementele care să completeze povestea din “Atingerea”, mi-am spus: “Gata! Asta e! Acum mintea cititorilor îmi aparţine!”


Povestea din romanul “Atingerea” decurge iniţial într-un mod obişnuit. Pare a fi o poveste banală de viaţă. Dar, de la o anumită pagină, se produce ruptura... De la o anumită pagină se întâmplă ceva la care niciun cititor nu s-ar aştepta niciodată. Şi, din acel punct, nu mai poţi lăsa cartea din mână!


Pe lângă elementul surpriză, în fiecare capitol al romanului am inserat ceva care să-l facă pe cititor să se întrebe: “Hei, ce se întâmplă aici??... Ce logică au toate astea??...”


Şi poţi să ştii cu cea mai mare siguranţă că, oricât de mult te-ai chinui, oricât de mult ţi-ai stoarce mintea, nu o să poţi spune care e secretul acestei poveşti! Vei afla totul numai dacă citeşti în întregime cartea!


Eu doresc tuturor lectură plăcută şi şocantă!


Claudiu Neacşu

Obsesia de a şoca. Click Aici!!!